Hangoskönyv Klub

hangoskönyv klub

Zabkása felfújt bogyós gyümölcsökkel (Stohl András)

Zabkása felfújt bogyós gyümölcsökkel (Stohl András) Zabkása felfújt bogyós gyümölcsökkel (Stohl András)

Hozzávalók:

Elkészítés:

A zabpelyhet egy lábasba szórjuk, felöntjük tejjel, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és elkezdjük melegíteni. Mikor felforrt, és magába szívta a tejet, levesszük a tűzről, hagyjuk kicsit hűlni, majd hozzákeverjük a tojássárgájákat és a sót. A fehérjét habbá verjük, összeforgatjuk a tojásos masszával és beleöntjük egy serpenyőbe v. kisebb tepsibe. Beleszórjuk a gyümölcsöket. 175 fokos sütőben 35 percig sütjük. Jó étvágyat!
Jó étvágyat!

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ