Hangoskönyv Klub

hangoskönyv klub

Hallgatni arany

Magyarországon először 2003-ban jelentettünk meg hangoskönyveket, azóta repertoárunk több száz művel bővült.

Ki ne szeretné, hogy kedvenc színésze vagy szerzője felolvassa szeretett könyvét, versét vagy meséjét? Kicsit olyan ez mint a zenehallgatás, hátradőlünk a fotelban és elmerülünk az élményben, csak a hangoskönyv esetében az emberi hang a hangszer, amely a szöveget alkotó módon interpretálja és megszólaltatja.

A hangoskönyv igazi varázsa, hogy bármikor élvezhető, és még szemüveg sem kell hozzá. Ez az "olvasási" forma az időt jól kihasználók olvasása, így irodalmi élményben lehet részünk autóban, más közlekedési eszközökön, hosszabb utazások során is, akárcsak kertészkedés vagy házimunka közben.

A „hallgatható” irodalom igen jelentős szerepet játszik abban, hogy a gyermekek közelebb kerüljenek az irodalomhoz és az olvasáshoz.
És azok is kedvelik a hangoskönyveket, akiknek nincs ideje olvasni, vagy akik koruknál fogva már nem látnak elég jól, hallgatva viszont mégis irodalmi élményben lehet részük.

Kortól függetlenül, üljetek le, lazítsatok és hallgassatok meg egy jó könyvet, hiszen hallgatni arany!

Márti és Győző

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ