Hangoskönyv Klub

hangoskönyv klub

Fácánleves

Hozzávalók

1 db fácán
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
zeller
10 db apróbb csiperkegomba
1 db vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
borsikafű, 10 szem bors
csipet reszelt gyömbér
szerecsendió
1-2 szál sáfrány
pár szem borókabogyó

cérnametélt

Elkészítés

A konyhakész fácánt annyi hideg vízben tesszük fel főni, hogy 1-2 ujjnyira ellepje. Amint felforr, leszedjük a habját, hozzáadjuk a zöldséget, fűszerezzük, majd nagyon lassú tűzön puhára főzzük. A gombát csak a teljes készre főzés előtt tesszük bele /kb. 5-10 perc/.

Cérnametéttel, a benne főtt zöldségekkel és az apró kockára vágott főtt hússal, tálaljuk, adhatunk hozzá karikára vágott csípős paprikát.

Stohl András eszik

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ