Hangoskönyv Klub

hangoskönyv klub

Ezt sütötte ki hangmérnökünk:

Karácsonyi birsalmasajt a la Michel

Birsalmasajt

Elkészítés

A meghámozott birsalmát darabokra vágom, kevés vizet öntök alá és felteszem főzni. Amikor jól összeesett, hozzáadok annyi cukrot, amennyi a birsalma súlya. Állandó kevergetés mellett sűrűre főzöm (kb. 40 perc) Egy tepsibe kb. két ujjnyi vastagságban kiterítem. Egy hét múlva kiveszem a tepsiből és legalább még egy hétig szikkasztom száraz helyen. Ezután karácsonyi formájú nyomókkal különböző figurákat készítek. Tipp: diót, mandulát is tehetünk bele.

Ez a weboldal sütiket használ. A hatályos törvények értelmében kérjük, engedélyezze a sütik használatát, vagy hagyja el a webhelyet, ha ez zavarja Önt. További információ